Ubytování v lyžařském ráji

Vyrazit na hory, na zimní dovolenou, prázdniny, nebo také v létě vzít děti na sportovní pobyt je velice zajímavé trávení volného času. Jenže když vyrazíte někam do horského střediska na více dnů, musíte tam také někde přespat. Je na to pamatováno také v mladičkém středisku Buková hora?

Samozřejmě, na ubytování hostí je pamatováno. A to třeba i přímo na sjezdovce. Další ubytovací kapacity jsou různě po okolí.

Po lyžování odpočinek

Ubytování se nachází jak ze strany Čenkovic, tak na druhé straně hřebene, v Červené Vodě.

V Čenkovicích je přímo na sjezdovce apartmánový penzion, nabízející apartmány pro dva až sedm osob. Penzion leží přímo nad restaurací Skiparku. Každý z apartmánů je kompletně vybavený. Nechybí ložnice, koupelna s WC. Samozřejmostí je kompletně vybavená kuchyně s lednicí a vařičem. Není problém si zde uvařit kompletní jídlo, pokud se vám nechce vysedávat v restauracích.

Obdobný apartmánový dům se nachází z druhé strany Bukové hory, v části Červené Vody, zvané Mlýnický Dvůr. Tam jsou apartmány snad ještě lépe vybavené, protože jejich rekonstrukce proběhla později. Navíc všechny apartmány tam jsou disponované i pro využití přistýlky, takže do jednoho apartmánu se vejde rodina třeba i s prarodiči, či další spřátelenou rodinou.

Jako dálnice

Kromě apartmánových domů je v okolí skiareálu mnoho dalších možností pro kvalitní a pohodlné ubytování. Nejsou ve velké vzdálenosti od nástupní stanice lanové dráhy, mají pohodlné pokoje a řada z nich má i vlastní restauraci.

S rostoucí popularitou progresivního střediska, roste samozřejmě i zájem o tuto destinaci. Je proto vhodné, se pro pobyt rozhodnout zavčasu a ubytování si zaregistrovat co nejdříve. V případě, že ubytovací kapacity hned na sjezdovce, nebo v nejbližším okolí, jsou již obsazeny, nelámejte nad dovolenou hůl. Určitě nějaký nocleh seženete v trošičku větší vzdálenosti. Kvalita lyžování a atmosféra na Bukové hoře, určitě stojí za nějaký ten kilometr jízdy autem.